1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Please register or sign in to get full access to the forum.

Can you change your username in SSL2?

Discussion in 'Questions & Answers' started by Ayy Lmao, Apr 8, 2015.

  1. Ayy Lmao

    Ayy Lmao New Born (1) Member

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    368
    I'm really bothered with my username. I don't want to make another account because I don't want to restart all my progress (Prestige 1 Level 39).
     
  2. RumMumMario

    RumMumMario General of the Army (25) Member

    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    3,039
    Likes Received:
    3,786
    Trophy Points:
    1,354
    @Towel
    -----------------------------------
    Nope, you can't.
     
  3. Ayy Lmao

    Ayy Lmao New Born (1) Member

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    368
    Damn it.
     
  4. JohannZim

    JohannZim First Lieutenant (16) Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Messages:
    563
    Likes Received:
    1,107
    Trophy Points:
    679
    Go to ssl Steam... you can change username there :p
     
  5. RumMumMario

    RumMumMario General of the Army (25) Member

    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    3,039
    Likes Received:
    3,786
    Trophy Points:
    1,354
    Actually you can, but with a 0.0000000000000000000001% probability kChamp might notice you and respond.

    Good luck with that....lol..
     
  6. referee11

    referee11 Captain (17) Member

    Joined:
    Jul 14, 2014
    Messages:
    741
    Likes Received:
    1,052
    Trophy Points:
    779
    Ooooooo... Percent. Additional burn, probably excessive. xD
    Say it's 0% and call it a day.
    Sorry Ayy :/
     
  7. Blue Phantom

    Blue Phantom Sergeant First Class (9) Member

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    139
    Likes Received:
    266
    Trophy Points:
    528
    Only can change username on SSL Steam. Can't on ShellShock 2

    Sorry. I wanted to change mine from BluePhantom to Blue_Phantom. I know the feeling :mad::(
     
  8. The Wizard

    The Wizard Staff Sergeant (8) Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    109
    Likes Received:
    176
    Trophy Points:
    477
    I knew you can only change the username of SSL3 then my name will be mine anyway
     
  9. The Wizard

    The Wizard Staff Sergeant (8) Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    109
    Likes Received:
    176
    Trophy Points:
    477
    Don't worry I did that to and I got prestge 1 in my other account, and I creating it again, it took me like a year to make it again because Im the best so it will took you like 4 years